Željko Joksimović

Wikipedia дан
Желко Йоксимович
Zeljkojoksimovicshchb.jpg
Жалпы маалымат
Төрөлгөндө берилген аты: Желко Йоксимович
Толук аты - жөнү: Жељко Јоксимовић же Željko Joksimović
Туулган жылы: 20-апрель 1972 (40 жаш)
Туулган жери: Белград, Сербия (Югославия)
Активдүүлүк жылдары: 1984 - азыркы убакыт
Өлкө: Serbiach.png Сербия
Адиси: ырчы, акын, обончу
Жанр: поп, фолк
Лейбл: Minacord
ЫРЧЫНЫН ЫРАСМЫЙ САЙТЫ

Желко Йоксимович (серб. Жељко Јоксимовић же Željko Joksimović) - популярдуу серб ырчы, акын жана обончусу. Еврокөрүнүү 2012 ыр сынагындагы Сербия өлкөсүнүн көрсөтүүчүсү.

Дискографиясы[оңдоо]

Альбомдору[оңдоо]

  • 1999 — Željko Joksimović [City Records]
  • 2001 — Rintam [City Records]
  • 2002 — III, album [City Records]
  • 2003 — The Best Of (najbolje pesme) [City Records]
  • 2005 - Ivkova slava, The Soundtrack (Елена Томашевич жана Николой Кожо менен)
  • 2006 - Ima nešto u tom što me nećeš [City Records]
  • 2007 — The Platinum Collection [City Records]
  • 2008 — Beogradska Arena Live
  • 2009 - Ljubavi [Minacord]

Синглдери[оңдоо]

  • 2004 — Leđa o leđa [City Records]
  • 2004 — Lane moje [PGP RTS]
  • 2004 — Lane moje/Goodbye [Warner Music Group]
  • 2005 — I live my life for you [Automatik Records/Mascom records] (Тами Хариссон менен)
  • 2007 — Devojka [Minacord]
  • 2007 — Nije do mene [Minacord]
  • 2008 - Ono nase sto nekad bejase [Minacord]

Дуэттери[оңдоо]

  • 2002 Харис Жинович — Šta će meni više od toga
  • 2005 Дино Мерлин — Supermen
  • 2005 Тами Хариссон — I Live My Life For You