Mandinga

Wikipedia дан
Mandinga
Mandingashchb.jpg
Жалпы маалымат
Топтун аты: Mandinga
Куралган жылы: 2002
Куралган жери: Бухарест, Румыния
Активдүүлүк жылдары: 2002 - азыркы убакыт
Өлкө: Romaniach.png Румыния
Жанр: поп-музыка
Лейбл: Cat Music
Курамында:
Elena Ionescu
Alex
Chupi
Bazooka
Florin Zach
Мурдагы курамында:
Elena Gheorghe
WWW.MANDINGA.RO

Mandinga - роман тобу. Аткаруучулар «Zaleilah» чыгармасы менен, Еврокөрүнүү 2012 ыр сынагындагы, Румыния өлкөсүнүн көрсөтүүчүсү.

Дискографиясы[оңдоо]

Альбомдору[оңдоо]

  • …de corazón (2003)
  • Soarele meu (2005)
  • Gozalo (2006)
  • Donde (2008)
  • Club de Mandinga (2012)

Шилтемелер[оңдоо]