Poison (musikgrupp)

Wikipedia дан
Jump to navigation Jump to search
Үчүн Элиса Купера ырдаган үчүн, көрүүгө яд (ырдаган)

Яд - бул америкалык глэм-рок/хэви-металтоп, алар циркулируют айланасында ырчы жана композитор Брет Майклс.

Ысык-көл бизнесте персонажей болот көп көрүүгө яд катары полноправные ээлери Crües үчүн кузен, үн светлее жана счастливее караганда, көптөгөн заманбап hårdrockband жана көпчүлүгү топтун хиты алынды беззаботные partylåtar. Белгилүү ырлар камтыйт "ар бир Роза болот бул Торн", "Поговори мени менен", "кыктын Боп", "эч бирок жакшы убакыт" жана "мен эмес забуду сени".

Өмүр баяны[оңдоо | булагын оңдоо]

80-х: удачу в Ла[оңдоо | булагын оңдоо]

Яд туулган Гаррисберг, АКШ жылы 1983, качан тобу - Париж. Париж турган ичинен Бретом Майклзом (Брет Sychalk) вокале; жана Рикки Рокетт (Ричард стопу) барабанах. Алар экөө тең мурда играли нарын призраки. Алар рекрутировали басиста Бобби. далл өлчөмүндө болжолдонот (Кайкендалл) жана гитаристи Мэтт "ко ко" Смит. Топ сменила 1984 аталышы ууну жана играл нарын demosingel. Демо-услышал продюсер жана менеджер Ким Фоули, ал убедил топ үчүн переехать в Лос-Анджелес. Топ дароо засели в студии үчүн записать өзүнүн дебютный альбом. Бирок, чынында, учурунда октун эмес яд в высоту. Чогулгандарга көйгөйлөр пайда ортосундагы Фоули жана топтун долбоор жабык. Нарын drömstaden натыйжаларды алып келген дароо көңүл клубной мастер менен, аларды өтө андрогинная кийим, пуховки жана подушечки, көздүн-лайнеров. Чейин деп Лейбл Atlantic болчу кызыкдар демо. Бирок бул жолу алдым яд менен таанышууга, алардын дебютного альбомдун выдыхаться. Атлантики превратили анын төмөн.

Бирок жардамы менен менеджера Вики Хэмилтон улантты топ үчүн ойноого концерттер, азырынча следующая жаман окуя случилась түрүндө Смита, биринчи баланы. Ал чечти калтыруу эмес rockstjärnelivet үчүн колдору артында болушу керек жана вернуться в harrisburg өз подругой. Азыр керек топтун жаңы гитариста жана заты кийин долгих издөө англис planksvingare боюнча атындагы Слэш. Слэш ыраазычылыгын билдирип, азыркыга чейин жок бул сунуш акыркы мүнөтүнө жана бармак эмесмин эмес, оюнга на гитаре үчүн пушки N' Розакиргизилген выигрышном жободо, ошол эле кезде. Ордуна бул ал Си Си Девилль (Брюс Джонсон) Сент-Жеймс, бала, рокер жана кричащие Мими тийиш болгон толтурууга бул дыру.

Жардамы менен бул тандоо, топ 1986-жылы үчүн ввернуть биринчи альбом. Карагылачы, бул мышык тащили жалал - жылы студия карата мизерные 12 күн болгону үчүн 23 000 доллар. Бирок бул жетиштүү болчу, диск продано 2 миллион нускада, добрался чейин үчүнчү орунду АКШ рейтингде жана дал яд үч radiohits, анын ичинде классикалык обзови мени.

Уулар Кривой улантты восходящий тренд менен альбомдун Открой роталардын жана скажи... ААА! бул 1988-жылы, продано ашык 5 миллион нускада жана бүгүн пересек 8-miljonersstrecket. На диске (ал эми чыгарылат менен бир аз көбүрөөк убакытты жана акчаны) бар эле, арасында башка жасайт эч тышкары, жакшы өткөрүү убактысы жана яд эң продаваемый сингл тарыхында, Баллада ар бир Роза өзүнүн шип. Чыккандан кийин топ менен Дэвидом барбы Ротом башталган кийинчерээк жеке экскурсияга менен Лита Форд жана Britny Fox жана башка.

90-жылдардын: карама-каршылыктар жана көйгөйлөр[оңдоо | булагын оңдоо]

Яд чыгат карата рок-деп Швециянын, 2008.

Топ садыков 90-х менен меньшим макияжем, бирок бул помешало альбому болмуштун жана кан - жылдын 1990 подняться жок. 2 Кошмо Штаттарда, взорвать 4-miljonersstrecket жана сатуу платиновым жалал - Чили жана Австралия. Үч синглов болду золотым: баллада нерсени верить, ветром жана enigmatiskt крестил кыктын Боп. Болчу жоромолдоо, көп экендигин аталышы (хор) кыктын Боп чынында билдирет. Девиль кийинчерээк белгилегендей, ал чынында тек гана использовал сөздөр катары грунтовки, качан ал записал өзүнүн демо-версиясы жана бул өндүрүүчүнүн любил, аларды да өтө тургандыгын, аларга пришлось калышы. 1990-91 тобу отправилась дүйнөлүк турне жана выпустила liveskivan проглотить бул жандуу.

Болжол менен ошол эле мезгилде, да болуп калды темные облака появляются на небе. Deville жана Даль алынды көйгөйлөр менен баңги заттар жана 1991-жылы , топ болду аргасыз жокко чыгарууга көптөгөн концерттерди, алар сидели на отъем. Девиль баштадык интересовать өздөрү көп, башка долбоорлору жана dall'сломал манжалары анын эшиги автомобилдин. Ошол эле убакта концерттик альбом жана DVD вышли на текчелерде дүкөндөрдү, деп Девиль, ал собирался секирүү коюуга өз джаз-бэнд, Си Си Девиль тажрыйбасы.

Кийин мезгилдин молчания тобу жарыялаган, анткени алардын жаңы гитаристом болду гитаристи-виртуоз Ричи Котцен. Котцен болчу, ачык натыйжа тобу үчүн, ал пайда болду кийинки альбоме эне тили (1993). Яд мурда эле баш тартышкан partypolemiken жана көптөгөн ырлар багытталган кыйла олуттуу темалар. Альбом алдым бир кыйла жылуу кабыл, бирок жеткен сатууга чейин эмес, мурдагы эпизода. Топ түзүлүп порвана кайрадан гана ички раздоров, андан кийин маектешкенден Котцен болбосо романтические мамилелер менен барабанщиком Рикки ракеты иш жүргүзүп келген, Диана, дария суранбаева пенсия куракта болсо. Котцен болчу кикнут жана чек жылы эмес, жаш Блюз Сарацено.

Жардамы менен Сарачено болуп калды топтун 1994-жылы жазуу үчүн өзүнүн кийинки альбомдун , улыбнуться, бирок жазуу капысынан тыныгуу, качан Майклз болчу вовлечен ош автомобиль аварию жана сломал ага нос жана челюсть жана бир нече кабыргалардын жана манжалардын. Мындан тышкары, ал вычеркнул төрт зуба. 1995-жылы, жазууда альбомдун улантылат, алдым жарлык кызыгууну жаңы glamskiva нөлгө барабар жана алар предпочли болмок көрүүгө, бул яд выведет Жыйнагы Альбом менен, эски хитами. Ошондой эле июлундагы жана альбом болуп калган "платиновым", качан ал чыкса 1996-жылы жок экскурсияларды жана абдан анча чоң жардамы компаниядан. Величайший хиты туру пришлось ждать чейин 1999, качан deville жана Майклс оңунан коюуга өзүнүн эски обиды турат ага, жана гитаристи жылдыктар сейил бак курууда тобуна.

2000-жылдан кылымдын[оңдоо | булагын оңдоо]

Жылы 2000 , альбом улыбнуться жана помахала ядом вернулась ошону менен бирге, алар жакшыраак, бардык, катуу partymusik. Ошол эле жылы эле выпущен альбом бийлик элге, анын ичинен жарымы тандалып жаңы материал жана жарымы концерттик жазуулардын. 2002-жылы чыкса альбом Голливуд жана кабыл болчу смешан. 2006-жылы алар тумоодон жыйнагы 20 жыл рок жана пландаштырууга, өзбекче жалал-Юбилейный туру, биринчи кезекте багытталган.

Катышуучулар[оңдоо | булагын оңдоо]

Кийинки мүчөлөрү
  • Брет Майклс – вокал, rytmgitarr, акустическая гитара, Альт-саксофон, гармоника, перкуссия, бэк-вокал (1983– )
  • Бобби. далл өлчөмүндө болжолдонот – бас-гитара, добро, клавишные, түйшүккө салып келет, бэк-вокал (1983– )
  • Рикки ракеталык – урма, перкуссия, вокал (1983– )
  • С. с. Девилль – соло-гитара, вокал (1985-1991, 1996– )
Мурдагы мүчөлөрү
  • Мэтт Смит – гитара, бэк-вокал (1983-1985)
  • Ричи Котцен – соло-гитара, клавишные, түйшүккө салып келет, мандолины, домры, бэк-вокал (1991-1993)
  • Блюз Сарасено – соло-гитара, клавишные, түйшүккө салып келет, бэк-вокал (1993-1996)
Гастролдору музыкантов
  • Болот Даути – клавишные, бэк-вокал (2007– )
  • Марк Конрад – клавишные (1990-1991)
  • Рик Марти – гитара, бэк-вокал (1991)
  • Стю Симон – клавишные, гитара, синтезатор, программалоо, бэк-вокал (1999-2000)
  • Трэйси Ганс – гитара, бэк-вокал (2000)
  • Жон Purdell – клавишные, бэк вокал (2002)
  • Бобби "Танго" Гибб – урма, перкуссия (2009, 2012)
  • Фред кури – урма, перкуссия (2009)
  • Фил Коллен – гитара, бэк-вокал (2009)
  • Хью Макдональд – бас-гитара, бэк-вокал (2009)
  • Эрик Бриттингем – бас-гитара, бэк-вокал (2009)

Дискография[оңдоо | булагын оңдоо]

Альбом
  • 1986 – карагылачы, бул мышык тащили нарын
  • 1988 – Открой роталардын жана скажи...Аааа! менен Любовь на скалах
  • 1990 – Адамдын Күнөөлүү Табияты Жана Кан
  • 1993 – Эне Тили
  • 2000 – улыбнуться...жана башка көп нерселер!
  • 2002 – Голливуд
  • 2007 – отравить болмок
"
  • 1991 – Проглотить Бул
  • 2000 – бийлик элге
  • 2006 – Чоң Хиты Түз Эфирде! Бутлег
  • 2008Тирүү, Чийки Жана Необрезанный
  • 2000 – Жети Күн Жашай

Синглы (Топ-50 чарта Hot 100)

  • 1987 – "Поговори мени менен" (#9)
  • 1987 – "Мен" (#50)
  • 1987 – "мен забуду сени" (#13)
  • 1988 – "эч, бирок жакшы убакыт" (#6)
  • 1988 – "Падший Ангел" (#12)
  • 1988 – "Ар Роза Айтканда Шипы" (#1)
  • 1989 – "сиздин-апам эмес танцуют" (#10)
  • 1990 – "Кыктын Боп" (#3)
  • 1990 – "бул верить" (#4)
  • 1990 – "за ветром" (#38)
  • 1991 – "Ак Молдо" (#35)
  • 1993 – "туруу" (#50)
Жыйнагы
  • 1996 – яд величайший хиты: 1986-1996
  • 2000 – Дүкөнгө Ойноого Сэмплер
  • 2003 – мыкты баллады жана Блюз
  • 2006 – 20-жылдыгы
  • 2006 – мыкты ууну: 20 жыл ар багыттагы рок
  • 2008Коллекционер басып чыгаруу
  • 2009 – 10 Замечательных Обондуу Ырлардын
  • 2010 – эч нерсе, бирок жакшы кезде: яд чогултуу
  • 2011 – Двойную Оорулууга Ушул: Акыркы Просмотров

Тышкы шилтемелер[оңдоо | булагын оңдоо]