Engelbert Humperdinck

Wikipedia дан
Эңгелберт Хампердиңк
Engelberthumperdinckshchb.jpg
Жалпы маалымат
Төрөлгөндө берилген аты: Арнолд Жорж Дорси
Толук аты - жөнү: Arnold George Dorsey
Туулган жылы: 2-май 1936 (75 жаш)
Туулган жери: Мадрас, Индия
Активдүүлүк жылдары: 1956 - азыркы убакыт
Өлкө: United Kingdomch.png Улуу Британия
Адиси: ырчы
Аспаптар: фортепиано
Калп аттары: Жерри Дорси
Лейбл: Decca, Parrot, London Records, Epic
Сыйлыктары: «Грэмми»
WWW.engelbert.COM

Эңгелберт Хампердиңк (англ. Engelbert Humperdinck), өз аты Арнолд Жорж Дорси (англ. Arnold George Dorsey) - англис ырчысы, Еврокөрүнүү 2012 ыр сынагындагы Улуу Британия өлкөсүнүн көрсөтүүчүсү.

Дискографиясы[оңдоо]

Альбомдору[оңдоо]

  • 1967 Release Me
  • 1967 The Last Waltz
  • 1968 A Man Without Love
  • 1969 Engelbert
  • 1969 Engelbert Humperdinck
  • 1970 We Made It Happen
  • 1971 Sweetheart
  • 1971 Another Time, Another Place
  • 1972 Live at the Riviera, Las Vegas
  • 1972 In Time
  • 1973 Engelbert King of Hearts
  • 1973 My Love
  • 1974 Engelbert Humperdinck His Greatest Hits
  • 1975 Live In Japan
  • 1976 After the Lovin'
  • 1977 Miracles by Engelbert Humperdinck
  • 1977 Christmas Tyme
  • 1977 A Time for Us
  • 1977 Engelbert Sings for You
  • 1978 The Last of the Romantics
  • 1978 Love Letters
  • 1979 This Moment in Time
  • 1979 Engelbert Sings the Hits
  • 1980 Love’s Only Love
  • 1980 Live in Concert/All of Me (2 LP)
  • 1980 A Merry Christmas with Engelbert Humperdinck
  • 1981 Don’t You Love Me Anymore?
  • 1982 Loving You Losing You
  • 1982 Misty Blue
  • 1983 You and Your Lover
  • 1985 A Lovely Way To Spend An Evening (Silver Eagle)
  • 1985 Getting Sentimental
  • 1986 Träumen Mit Engelbert
  • 1987 Remember - I Love You
  • 1987 The Engelbert Humperdinck Collection
  • 1988 Love Is the Reason
  • 1989 Live Concert
  • 1989 In Love
  • 1989 Ich denk' an Dich
  • 1990 Zärtlichkeiten
  • 1991 Träumen Mit Engelbert 2
  • 1992 Hello out There
  • 1993 Love Has Been a Friend of Mine
  • 1993 Yours: Quiereme Mucho
  • 1993 Yours
  • 1994 Step into My Life
  • 1994 I Love You
  • 1994 Evening with Engelbert Humperdinck (2 CD)
  • 1995 Magic Night
  • 1995 Sings Classics
  • 1995 Love Unchained
  • 1995 Christmas Eve
  • 1995 Sings Ballads
  • 1995 The Magic of Christmas
  • 1995 You Are So Beautiful
  • 1996 From the Heart
  • 1996 Feelings
  • 1996 After Dark
  • 1996 Songs of Romance
  • 1997 Live at the Royal Albert Hall
  • 1997 A Little in Love
  • 1998 Dance Album
  • 1998 An Evening with Engelbert Humperdinck, Vol. 1 (Delta) (live)
  • 1998 An Evening with Engelbert Humperdinck, Vol. 2 (Delta) (live)
  • 1999 In the Still of the Night: 20 Beautiful Love…
  • 2000 Engelbert at his very best
  • 2000 #1 Love Songs of All Time
  • 2001 It’s All in the Game
  • 2001 Englebert Humperdinck Collection, Vol. 1
  • 2001 Englebert Humperdinck Collection, Vol. 2
  • 2003 Definition of Love
  • 2003 Engelbert Live ('Love Unchained' programm)
  • 2003 Always Hear the Harmony: The Gospel Sessions
  • 2005 Let There Be Love
  • 2006 Totally Amazing (Live)
  • 2007 Greatest Hits and More
  • 2007 The Winding Road
  • 2009 Legacy Of Love (2 CD)
  • 2009 A Taste of Country
  • 2010 Released

Шилтемелер[оңдоо]