Gaitana

Wikipedia дан
Гайтана Эссами
Gaytanashchb.jpg
Жалпы маалымат
Төрөлгөндө берилген аты: Гайтана (Гайта-Лурдес) Эссами
Толук аты - жөнү: Gaitana Essami же Гайтана Ессамi
Туулган жылы: 24-март 1979 (32 жаш)
Туулган жери: Киев, Украин ССРи
Активдүүлүк жылдары: 1991 - азыркы убакыт
Өлкө: Ukrainech.png Украина
Адиси: ырчы, акын, обончу
Жанр: соул, джаз
Калп аттары: Гайтана
Лейбл: Lavina Music
WWW.GAITANA.COM

Гайтана (Гайта-Лурдес) Эссами (фран. Gaitana Essami, укр. Гайтана Ессамi ) англис тилинде аткарылуучу «Be My Guest» чыгармасы менен, Еврокөрүнүү 2012 ыр сынагындагы Украина өлкөсүнүн көрсөтүүчүсү.

Дискографиясы[оңдоо]

Альбомдору[оңдоо]

  • 2003 — «О тебе» (кыргызча «Сен жөнүндө») Гайтана & Unity
  • 2005 — «Слідом за тобою» (кыргызча «Сенин артыңдан»)
  • 2007 — «Капли дождя» (кыргызча «Жамгырдын тамчылары»)
  • 2008 — «Kукaбaррa» (балдар үчүн ырлардын жыйнагы)
  • 2008 — «Тайные желания» (кыргызча «Сырдуу каалоолор»)
  • 2010 — «Только сегодня» (кыргызча «Бүгүн гана»)

Синглдери[оңдоо]