Kaliopi

Wikipedia дан
Калиопи Букле
Kaliopishchb.jpg
Жалпы маалымат
Төрөлгөндө берилген аты: Калиопи Буклеска
Толук аты - жөнү: Kaliopi Bukle
Туулган жылы: 28-декабрь 1966 (45 жаш)
Туулган жери: Кичево, Македония
Активдүүлүк жылдары: 1976 - азыркы убакыт
Өлкө: Macedoniach.png Македония
Адиси: ырчы
Жанр: поп-музыка, блюз, джаз
Калп аттары: Калиопи
Лейбл: Kaliopi Music Production
WWW.KALIOPI.COM.MK

Калиопи Буклеска (арум. Kaliopi Bukleska, макед. Калиопи Буклеска) - македон ырчысы, «Black & White» чыгармасы менен, Еврокөрүнүү 2012 ыр сынагындагы Македония өлкөсүнүн көрсөтүүчүсү.

Дискографиясы[оңдоо]

  • Калиопи (1986)
  • Роџени (1987)
  • Обои ме (1999)
  • Ако денот ми е ноќ (2001)
  • Најмила — Live and Unreleased (2002)
  • Не ми го земај времето (2003)
  • Ме, Исадора (2005)
  • The Best Of (2007)
  • Зелим ти реци (2008)
  • Oblivion (2009)
  • Порака (2010)