Жон Денвер

Wikipedia дан
Jump to navigation Jump to search
Жон Денвер
John Denver 1975.JPG
Негизги маалымат
Төрөлгөндөгү ысымы

Henry John Deutschendorf Jr.

Жон Денвер (англисче John Denver) (31-декабры, 1943-жыл – 12-октябрь, 1997-жыл) ― америкалык ырчы.

Дискография[оңдоо | булагын оңдоо]

Альбомдор[оңдоо | булагын оңдоо]

  • John Denver Sings (1966)
  • Rhymes & Reasons (1969)
  • Take Me to Tomorrow (1970)
  • Whose Garden Was This (1970)
  • Poems, Prayers & Promises (1971)
  • Aerie (1971)
  • Rocky Mountain High (1972)
  • Farewell Andromeda (1973)
  • Back Home Again (1974)
  • Windsong (1975)
  • Rocky Mountain Christmas (1975)
  • Spirit (1976)
  • I Want to Live (1977)
  • John Denver (1979)
  • Autograph (1980)
  • Some Days Are Diamonds (1981)
  • Seasons of the Heart (1982)
  • It's About Time (1983)
  • Dreamland Express (1985)
  • One World (1986)
  • Higher Ground (1988)
  • Earth Songs (1990)
  • The Flower That Shattered the Stone (1990)
  • Different Directions (1991)
  • All Aboard! (1997)

Шилтемелер[оңдоо | булагын оңдоо]